Akcija suzbijanja droge širom Srbije

0

Više neće biti nevidljivih i nedodirljivih: Nebojša Stefanović
 

 

U okviru niza akcija na suzbijanju kriminaliteta širom Srbije, policija je na graničnom prelazu Preševo zaplenila 6,1 kilogram heroina od dvojice mađarskih državljana, a na Novom Beogradu devet kilograma skanka.

 

 

U Lazarevcu je izvršen pretres 39 lokacija, a pronađeno je jedno lice za kojim je ranije raspisana poternica.

 

Stefanović je precizirao da je za osam lica određeno policijsko zadržavanje i da su predata tužilaštvu na dalje postupanje.

 

"Policija je obavila svoj posao pre svega želeći da pokaže da će gradjani moći da računaju da neće biti ni zaštićenih, ni nedodirljivih i gde će se borba protiv droge voditi kontinuirano – nikada više nećete čuti najave, niti da informacije cure već će se te akcije samo obaviti", podvukao je ministar policije.

 

On je istakao da su lokacije na kojima je obavljen pretres izabrane u saradnji sa tužilaštvom zbog sumnje da se tamo nalaze vršioci krivičnih dela i da je sve rađeno na osnovu ranijih obrada policije i saznanja.

 

Pojačanom akcijom beogradske policije, dodao je Stefanović, na Novom Beogradu je pronađena lokacija na kojoj je zaplenjeno devet kilograma skanka, a jedno lice je zadržano.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here