Ako Abramovič ne pusti Azara, PSŽ uzima jeftinijeg Rojsa!

0

Branislav Ivanović i Eden Azar
 

Sada Svecima ostaju samo trofeji na domaćoj sceni, dok uprava lagano priprema džak prepun para za kupovinu igrača koji će Parižanima doneti slavu.

A, prioritet vlasnika i legende francuskog fudbala je, prema pisanju Frans fudbala, Eden Azar, o čijem se eventualnom dolasku na Park prinčeva pisalo u vreme četvrtfinalnog dvoboja sa Plavcima. Murinjo je tada rekao koja je cena odlaska najboljeg igrača, posle čega je interesovanje, ispostaviće se, samo blago splaslo. Jer, Parižani su sada spremni da ponude čak 100.000.000 evra za sjajnog Belgijanca, kojem se ovih dana divi cela Evropa.

 

Marko Rojs
 

Ipak, prema saznanjima istog lista, postoji i rezervna opcija, u slučaju da Roman Abramovič ne prihvati unosnu ponudu francuskog prvaka (a gotovo je sigurno da neće). Naime, to je vedeta Dortmunda, Marko Rojs, čije partije pomno prate i skauti Mančester junajteda i madridskog Reala. S obzirom na to da je njegova vrednost "tričavih" 35 miliona evropskih novčanica, kao i da je mogućnost njegovog dolaska znatno veća, moguće je da će se Parižani posvetiti jednom od najboljih fudbalera Milionera. Ali, sigurno je da će tražiti bar malo veću sumu novca, s obzirom da ima važeći ugovor do juna 2017. godine.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here