Foto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su u utorak Lajpcig u trećem kolu grupne faze Lige šampiona, a ofanzivac tima Kilijan Embape objasnio je zašto je prepustio osvajaču šest „Zlatnih lopti“ Lionelu Mesiju da šutne prvi penal na meču.

– Teško je u Ligi šampiona, svaka utakmica je komplikovana. Kod kuće, pred našim navijačima ne toliko, ali kada igrate protiv dobrih timova uvek ćete biti u teškim trenucima. Nismo ni mi bili loši, mislim da smo imali neke dobre momente, ali i neke ne tako dobre – izjavio je 22-godišnji Kilijan Mbape.

– Zašto sam pustio Mesija da šutne penal? To je normalno, to je poštovanje. On je najbolji fudbaler na svetu i privilegija je što igra za nas. To sam uvek govorio. Ako je dosuđen penal za nas, Mesi ga šutira i tačka. Kada smo dobili drugi penal, Mesi mi je rekao da ga ja izvedem – rekao je francuski ofanzivac, koji je u 90+4. minutu izveo jedanaesterac, ali je šutirao loše i lopta je otišla preko gola.

Naredni meč „Sveci“ igraju u nedelju u gostima protiv Olimpika u Marseju, a sledeći duel u Ligi šampiona očekuje ih trećeg novembra, kada će gostovati u Lajpcigu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here