”Ako se opet rodim, volela bih da budem muško”

0

Bila sam više dečak, nego devojčica: Lepa Brena

Brena se vratila i u detinjstvo, prisetivši se kako je odrastala sa sesrtom, bratom, majkom i ocem u Brčkom, grad koji mnogo voli. Malo je poznato da je rođena u Tuzli. Ali, celo detinjstvo i tinejdžersko doba provela je u Brčkom. Prvi put je pevala i pobedila na lokalnom festivalu kada je bila peti razred osnovne škole, da bi potom u srednjoj školi pevala na igrankama, piše ”Alo”.

 

Kaže za sebe da nikada nije imala neku fatalnu ljubav u detinjstvu.

 

”Družila sam se više sa dečacima, i nikada nisam imala te fanatične ljubavi, nisam nešto patila… Bila sam više dečak nego devojčica, bila je to neka greška u određivanju pola. Uvek govorim – u sledećem životu hoću da budem muškarac”, rekla je Brena.

 

Malo je poznato i da je htela da upiše Medicinski fakultet, zbog oca, koji je bio lekar, ali da je do toga odustala, jer nije bilo finansijskih sredstava.

 

”Došla sam u Beograd i sa mojom drugaricom upisala turizam na Prirodno-matematičkom, fakultetu. Tada sam shvatila šta je zapravo život, to mi je bila velika škola. Shvatila sam da sam u Brčkom imala sve – i stan, i hranu, i skuvano, i oprano i opeglano, ljubav i podršku roditelja… U Beogradu sam bila prepuštena sama sebi i morala sam da se borim. Nisam imala dovoljno novca, morala sam da gladujem, a i imala sam nekih 15-20 kilograma viška. Jela sam samo hleb i pila jogurt. Bilo je teško… A onda jednog dana, sećam se da je počela neka jaka kiša, vetar mi je gotovo oduvao kišobran. Stajala sam na stanici i kisnula, voda mi je topila moju čojanu pelerinu… Odjednom, sevnula je munja… Bio je to istorijski trenutak u mom životu. Tada sam odlučila da uzmem život u svoje ruke, da nešto preokrenem i da uradim nešto u svom životu”, ispričala je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here