Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegova ekipa umorna, ali da će morati da nađe snagu ako želi dobar rezultat u meču protiv Inđije.

Partizan je u četvrtak izgubio na „Old Trafordu“ od Mančester junajteda, a već u nedelju od 16.30 dočekuje Inđiju u 16. kolu Superlige.

– Dobro je da se ova priča sa Mančesterom završila, jedva sam čekao da se sve završi iz psiholoških razloga, da izbrišemo iz glava te utakmice i da možemo da se posvetimo onome sto nam je mnogo bitnije, a to je Superliga – rekao je Milošević novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

– Imali smo teško putovanje iz Mančestera, celu noć smo proveli na aerodromu. Drugi put nam se dešava da ne dobijamo dozvolu od aerodroma Beograd da sletimo u normalno vreme. Zaista razmišljam o raznim stvarima… Kada igrači posle teškog pražnjenja moraju celu noć da provedu na aerodromu to je dupli umor, i ako se u mesec i po dana dva puta desi da aerodrom Beograd nama ne dozvoli da sletimo u normalno vreme, onda mogu da pomislim da to neko radi s namerom. Ako to rade, neka im je na čast – kazao je Milošević.

– U skladu s tim, čeka nas sutra još jedno mučenje, fizičko mučenje, pre svega, jer smo u teškom fizičkom stanju. Koliko ćemo uspeti da oporavimo ekipu ne znam, ali ćemo morati da nađemo snagu – dodao je on.

On je kazao da je Inđija ekipa koja želi da igra fudbal i da je po prikazanoj igri do sada zaslužila više bodova.

– To je ekipa koja ne odustaje do poslednjeg minuta i ako želimo dobar rezultat moramo da imamo ozbiljan pristup – rekao je Milošević i dodao da će biti rotacija u timu.

Novinari su potom ponovo vratili Miloševića na utakmicu na Old Trafordu.

– Suma je rekao da ekipa nije ispoštovala ono što smo tražili, mislim da to nije tačno. Ekipa je htela i probala. Moje razmišljanje o tih 90 minuta je pozitivno jer nismo odustali od svog načina igre koliko nam to protivnik dozvolio. U takvim mečevima se vidi koje su naše slabosti. To je fenomenalno iskustvo, a i svi oni će moći da pričaju da su igrali na Old Trafordu – rekao je Milošević.

– Ne smemo da se zanosimo da je to isti nivo igre. Ja sam rekao da smo mi dva gola poklonili, ali i da nismo, mi bismo primili dva gola na neki drugi način. Ne smemo da se zanosimo i da mislimo kako možemo. Možemo bolje da igramo nego pre dva dana, ali to i dalje ne bi bilo dovoljno za Mančester 100 posto spreman i sa prvih 11. To su drugi nivoi –  istakao je trener Partizana.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime