EPA/Malton Dibra

Veliki broj Albanaca blokirao je sinoć ulice u centru Londona, tokom proslave dana zastave, vidi se na snimcima objavljenim na društvenim mrežama.

Kolona automobila i veća grupa ljudi, okićena albanskim zastavama, blokirala je centar Londona. Policija je pokušala da spreči ometanje saobraćaja i privela jednu osobu.
Na snimcima na društvenim mrežama vidi se kako okupljeni mašu albanskim zastavama, pevaju, igraju, turiraju skupe automobile, “potpisuju” gume…

Britanski mediji ističu kako su automobili okupljenih bili veoma skupi, a da su među njima bili i “mercedes” vredan 120.000 funti (138.000 evra) i “lamborgini” od 160.000 funti (185.000 evra).

Međutim, stanovnici Londona burno su reagovali na ovakvo okupljanje. Među njima je bio i političar Najdžel Faraž, jedan od najpoznatijih zagovornika Bregzita. On je na Tviteru napisao “Ovo je sinoć bilo u Londonu, neka nam Bog pomogne”.

Inače, u poslednjih godinu dana, broj Albanaca koji ilegalno ulaze u Veliku Britaniju enormno je povećan.

Nedavno je ministarka unutrašnjih poslova Velike Britanije Suela Braverman izjavila da je Engleska pod invazijom pošto je od 40.000 migranata, rekordnih 12.000 došlo iz Albanije nelegalno u Britaniju.

5 COMMENTS

  1. Ako ovako nastave, engleze nikad neće primiti u EU !
    Živeo LJondon Republjik !
    Pošto nema Račak u engljeska, će naprave trovanje u Soljsberiša.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here