Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Tiranu, gde će u utorak od 20.00 na stadionu Air Albanija odigrati meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a tenzije navijača dva kluba polako dostižu maksimum. 

Tako je klub Tirana informisao policiju da ima saznanja po kojima postoji veliki strah od mogućih nereda, i pored toga što navijača neće biti na tribinama zbog koronavirusa.

Klub je dobio informacije da neke osobe pripremaju prekid meča političkom porukom koja bi, po uzoru na skandal u Beogradu na utakmici Srbije i Albanije, trebalo da bude dostavljena dronom.

Podsećanja radi, u oktobru 2014. godine, Ismail Morina je na meču u Beogradu između pred kraj prvog poluvremena dronom poslao zastavu velike Albanije, koja je izazvala prekid i opštu tuču na terenu, a zanimljivo je i da je jedan od učesnika tuče sada igrač Tirane.

UEFA je tada rigorozno kaznila Srbiju, iako je Albanac pustio dron i izazvao haos, ali bi ukoliko se nešto tako dogodi u Albaniji kažnjen bio domaći klub. Zato je Tirana odmah alarmirala polciiju, ne bi li sprečila bilo kakvo nadletanje dronova tokom meča i rizikovala da ih UEFA izbaci iz takmičenja.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here