Albanski trener mi je kao drugi otac

0

Beta/AP/F.A.
Smanjio kilažu, pa počeo da postiže golove: Aleksandar Mitrović
 

"Prethodna sezona je bila završena, pa sam sa nacionalnim timom krenuo na američku turneju. Potom sam imao vremena i za odmor posle dve godine neprestanog fudbala. U domovini mi je kuhinja prilično bogata, na stolovima je raskoš, pa sam se zbog toga ugojio. Ipak, posle sam doveo liniju u red", priča Mitrović.

Logično, gojaznost je uticala na njegov golgetersi učinak.

"Prošao sam kroz težak period. Unervozio sam se pošto nisam postizao onoliko golova koliko sam očekivao. Napetost je prouzrokovala da jedem više nego inače, pa sam se zato ugojio. Taj problem sam rešio sa trenerom Besnikom Hasijem. Pozvao me je i posavetovao da se dolazi iz glave i rekao šta bi trebalo da radim", otkriva popularni "Mitrogol".

Na pitanje kako je uspeo da se oslobodi stresa rekao je:

"Osećao sam veliki pritisak, a šef struke mi je mnogo pomogao. Znate li kako sam izgubio kilograme? Tako što sam počeo da postižem golove", interesantan odgovor dao je mladi napadač.

Kako kaže, tešo mu je pao odlazak Luke Milivojevića u Olimpijakos.

"Drag mi je bio i uvek sam mogao da proćaskam sa njim. Zahvalan sam albanskom treneru na svemu što je uradio za mene. On mi je kao drugi otac", zaključio je Aleksandar Mitrović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here