Foto: MN Press
Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović je svoju karijeru počeo u Partizanu, gde je ostavio i dubok trag. Pred novi kvalifikacioni ciklus, “Mitrogol” je pričao o svom bivšem klubu, gde je izneo divljenje dosadašnjim rezultatima.

Partizan ove sezone igra sjajno, ostvarili su plasman i u Evropu, a Mitrović smatra da mogu i da vrate titulu Superlige u vitrine svog stadiona.

–Mislim da Partizan može do titule. Partizan je trenutno favorit, igra najbolji fudbal i trenutno zaslužuje prvo mesto. Ostao je žal što nije veća razlika, ali ima dosta da se igra. Rano je sada govoriti o tituli, ali ako ovako nastavi vratiće je u Humsku – rekao je Mitrović na konferenciji za medije pred reprezentativnu akciju.

Takođe, Mitrović je izjavio da prati Zvezdu i Partizan u Evropi, kao i da smatra da Partizan može da se domogne finala Lige konferencija.

-Pratim Partizan i Zvezdu. Mislim da su dominantni, igraju dobar fudbal, favoriti su u skoro svim utakmicama u Evropi, ali to su zaslužili kroz kvalifikacije. Želim im svu sreću. Mislim da Partizan može da dogura do finala Lige konferencija. Stanojević je sve sklopio kako želi, pokazali su to u derbiju. Želim im sve najbolje da doguraju što dalje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here