Aleksandar u životnoj opasnosti

0

Čeka spas: Aleksandar Milićević
 

Ovaj mladi čovek koji boluje od neuromišićne bolesti miastenie gravis već punih 25 godina, sada se nalazi u krizi. Lekova ima samo za nekoliko dana, a kada i to malo nestane pitanje je hoće li moći da diše!

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Plemeniti zemljaci iz Pariza na čelu sa Ilijom Mikijem Vujovićem i Zadom Đurović su bili među poslednjim koji su bolesniku poslali ovaj lek, a kojeg ima, gle ironije, i u beogradskim privatnim apotekama po ceni od 250 evra. Na veliku žalost ovog teškog bolesnika, lek nije na pozitivnoj listi kada je njegova bolest u pitanju, i pored mišljenja i overenog uverenja tima lekara, Aleksandar ga ne može dobiti na račun zdravstvenog osiguranja. Njegovi roditelji su od svoje male penzije iscrpeli sve mogućnosti, pa čak podizali i kredit da bi ga obezbedili sa ovim medikamentom koji za njega znači život. Novinari "Vesti" obratili su se s molbom i predstavništvu poznate farmaceutske kuće "Roš" u Beogradu da nam za prvu pomoć doniraju bar jednu kutiju ovog leka. I čekamo odgovor.

 

Kontakt

Plemeniti čitaoci "Vesti", koji žele da pomognu Aleksandru Milićeviću iz Valjeva da dođe do leka, kako ne bi bio u životnoj opasnosti, mogu stupiti u kontakt sa njim na adresu: Knez Jovice br. 24/A, 14.000 Valjevo, Srbija ili putem telefona na broj: 00381 14 232 391 i 00381 60 023 23 91.
I "Vesti" su vam kao i uvek, na usluzi: 00381 11 31 93 771.

 

U međuvremenu, apelujemo na sve zemljake koji su u mogućnosti da nabave ovaj lek u Francuskoj, Grčakoj ili pak Hrvatskoj, po nižim cenama nego u Beogradu, da ga što pre dostave porodici Milićević u Valjevo ili dopisništvu "Vesti" u Beograd. I hvala vam dobri ljudi – unapred.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here