Youtube/A Music
Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović pred doček otkrila je da će u 2021. godinu ući u svom domu na Bežanijskoj kosi sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom, 21-mesečnim Aleksandrom.

Ranijih godina, kad je radila, u ponoć je prvo ljubila nekoga od svojih muzičara, a sada će biti drugačije i srećna je zbog toga. Kad se kazaljke budu poklopile, prvi poljubac pokloniće svom jedincu.

– Ovu godinu ću, kako pravila nalažu, provesti u domu s porodicom. Godinama sam radila i ovo će biti jedinstvena prilika da uživam na drugačiji način. Presrećna sam što ću sina poljubiti i zagrliti tačno u ponoć – kaže Aleksandra za Kurir i otkriva šta želi sebi i drugima u 2021.

– Mislim da su nam svima želje za narednu godinu iste. Da 2021. bude bolja, da budemo zdravi i da se sve vrati u normalu. Sada smo tek shvatili, verujem svi, da je zdravlje najvažnije. Kad nismo dobro, ništa drugo ne funkcioniše.

Pevačica je ove godine posebnu pažnju poklonila ukrašavanju porodične kuće.

– Naravno da smo okitili naš dom, ali ove godine još lepše nego ranije kako bi Aleksandar osetio prazničnu atmosferu i euforiju. Sve mu je beskrajno zanimljivo, a i mi zajedno s njim uživamo u svakom momentu. Mama i tata su tu da mu ispune sve želje koje kao dete ima – priča Aleksandra, koja ne želi da njen sin ostane jedinac:

– Volela bih da imam još dece, naravno, ali kad za to dođe vreme. Nigde ne žurimo, još smo mladi. Svakako, nema ništa lepše od roditeljstva. U to sam se uverila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here