Printscreen
Alen Islamović

Legendarni pevač Alen Islamović rekao je da više uživa sada, nego tokom perioda u “Bijelom dugmetu” i “Divljim jagodama”.

– Lepo je biti sam sebi svoj šef. Kada radiš u grupi, tebi se negde ne ide, a moraš ići jer grupa hoće, ovako ako mi se ne ide, onda ne idem. Iskreno mi više prija ovako. Patio sam od toga da imam široku pesmu sa velikim orkestrom, tek sam je sada dobio. Nadam se da će svi moji fanovi osetiti moju dušu koju sam dao – rekao je pevač nedavno.

Alen je objavio pesmu “Znak”, prvu sa novog albuma, koji će izaći krajem ove godine, nakon čega će publika u Beogradu moći da očekuje koncert.

– Pre tri godine je Voja Dragović iz grupe Piloti izrazio želju da mi napravi tu pesmu. Razgovarali smo kakva mi treba, neobična koju nisam imao do sada u svojoj karijeri i mislim da smo pogodili tu atmosferu. Na njoj je radilo oko četrdesetak muzičara, veliki revijski orkestar, hor… Spot smo završili, montirao se tri meseca, jer je rađen u holivudskoj tehnici, crtani spot, kao animacija, bilo je jako puno posla. Prva pesma kojom najavljujem svoj album, koji će izaći krajem ove godine – započeo je Alen Islamović, te je dodao:

– Zakazećemo koncert čim izađe album. Imam već sada dogovoren veliki broj koncerata, to su moto skupovi i gradski festivali, u maju ćemo se već pojaviti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here