Alivodić: Osvajanje Kupa najveći uspeh u karijeri

0

Enver Alivodić
 

"Živeo sam za trofej, kao i ceo klub. Mislim da smo zasluženo slavili i presrećan sam zbog najvećeg uspeha u karijeri. Gol posvećujem pokojnom Ratku Butoroviću, koji je bio veoma zaslužan za moj dolazak u Novi Sad", rekao je Alivodić radiju Sto plus.

 

Vojvodina je u Beogradu osvojila Kup Srbije pobedom protiv branioca trofeja Jagodine od 2:0, a Alivodić je bio strelac prvog gola na stadionu u Humskoj. Konačan rezultat postavio je Srđan Babić.

"Zadovoljan sam kako smo odigrali, čime smo ispravili prošlogodisnji propust iz finala sa istim protivnikom. Ispunili smo dogovor iz svlačionice i put do pobede je bio otvoren", kazao je Alivodić.

 

Ofanzivni vezista je došao u Vojvodinu iz Novog Pazara pre godinu i po, a za to vreme je postigao 14 golova u zvaničnim utakmicama. Ove sezone je bio strelac devet puta, a imao je i sedam asistencija.

"Sezona bi bila potpuno promašena bez nekog trofeja, ovako je sve ispalo sjajno. Bilo je uspona i padova, što nas je možda koštalo ravnopravnije borbe za sam vrh tabele. Ipak, to je i normalno, u ekipi je mnogo mladih igrača, ali je njihov potencijal najbolja garancija sjajne budućnosti kluba", ocenio je 29-godišnji fudbaler.

 

Alivodić je dodao da će tokom leta, najverovatnije, promeniti klub, ali i zemlju u kojoj nastupa.

"Gol u finalu i pehar pobednika Kupa Srbije su najlepši način za oproštaj od domaće fudbalske scene. Imam nekoliko ozbiljnih ponuda, ali ne žurim. Pre toga, 7. juna treba da potpišem najvažniji ugovor u karijeri, bračni", rekao je Alivodić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here