Ameri: Prava istina o Kosovu? OVK je kidnapovala Srbe i vadila im organe!

0

Američki novinari Majkl Montgomeri i Stiven Smit doputovali na Balkan da istraže posleratno stanje na Kosovu: Srbi su jednostavno nestajali…
 

– Došli smo na Kosovo odmah posle rata, fokusirajući se na jedno selo u kome je jedna  paravojska počinila stravičan masakr. Ali, ono što smo zatekli na putu samo mesec dana posle rata jeste da zločinima nije bio kraj. Kada je NATO proterao srpsku vojsku, a etnički Albanci se vratili na Kosovo, ratni zločini po prestanku rata su nastavljeni, a njih su činili Albanci. Srbi su jednostavno nestajali – ispričao je Montgomeri.

 

Najveći utisak na Amerikance ostavili su misteriozni nestanci Srba. Prema njihovom iskustvu, logično je bilo da su razlozi kidnapovanja zapravo materijalne prirode. Ono što ih je iznenadilo je da za nestale Srbe niko nikada nije tražio novčanu nadoknadu. Oni su samo nestajali.

 

Međutim, kako ističe Montgomeri, misterija počinje tek pri saznanju da se kidnapovani Srbi prevoze u Albaniju, pod naređenjem da im ne zafali ni dlaka s glave.

 

U Albaniji ih dočekuju doktori, a nakon lekarskog pregleda samo neki bivaju odabrani, odvođeni na drugu lokaciju, ubijeni i pretvoreni u robu za prodaju. Njihovi organi prodavali su se za dobre pare.

 

– Želeli smo da nađemo dokaz da se ovakve stvari dešavaju, ali nismo mogli da tek tako kopamo grobove po Albaniji i tražimo leševe, pa smo otišli u UN, nadajući se da će im informacije do kojih smo došli biti korisne – izjavio je Montgomeri.

 

Međutim, svi sumnjivi dokazi da se u određenoj albanskoj kući dešavaju operacije vađenja organa su kasnije uništeni.

 

Pogledajte:

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here