Američka porodica naoružana do zuba!

0

Porodica na okupu: Svako ima svoju pušku
 

Devetogodišnja Raven je svoju prvu pušku dobila kada je imala svega sedam godina, a s obzirom da voli ružičastu boju, njen otac se potrudio da i puška bude te boje.

 

Naime, ova porodica, otac Li Mirakle, njegova supruga Katerina i njihova deca u dobi od šest do 17 godina, pripremaju se za ‘borbu protiv stranih osvajača’. U kući imaju čak 25 modela vatrenog oružja i kako tvrde to je njihova građanska dužnost.

 

Svakog meseca bračni par i njihovo osmoro dece odlaze na farmu gde zajedno sa svojim istomišljenicima uvežbavaju svoje tehnike preživljavanja i streljaštva.

 

"Nedavno je bila je situacija kada je nigerijski terorista hteo da raznese avion koji je putovao na liniji Amsterdam – Detroit i to na dan Božića. To sve se dešavalo samo sat vremena udaljenosti od mog doma. Taj čovek je izjavio kako još dvadeset članova Al Kaide priprema slične terorističke napade i zbog toga moja porodica i ja moramo biti spremni. Moram naučiti svoju decu kako da se odbrane u tim situacijama i kako da se brinu o sebi“, kazao je Li, koji je bivši vojnik, a trenutno radi u pošti.

 

On je dodao da je zahvaljujući svojoj vojnoj obuci sada u stanju da svoju porodicu nauči veštinama preživljavanja, da im pokaže kako da naprave zaklon od drveća i lišća, kako da zapale vatru ili pomognu ranjenim osobama.

 

"Nikad se ne zna u kakvim se sve situacijama čovek može naći. Pogledajte samo šta se desilo narodu na Haitiju. Jednostavno moramo biti spremni na sve“, dodao je Li, naglašavajući da on svoju decu ne tera na to već ona sama žele naučiti tehnike streljaštva i preživljavanja u kriznim situacijama.

 

On je naveo i to da je oružje kod kuće zaključano i na sigurnom, tako da njegova deca puške mogu da dobiju samo kada idu na farmu da vežbaju.

 

"Pre svega moja porodica i ja smo velike patriote, ali ne možemo očekivati od federalne vlade da nas neprestano štiti. Moramo i mi nešto učiniti za sebe i naučiti da brinemo o sebi“, naglasio je Li.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here