“Sastao sam se sa bivšom predsednicom Kosova, ona je jedna prilično srdačna dama, razgovarali smo o onoj đubradi u Srbiji, o njihovim ratnim zločinima, posebno silovanjima. Oni su grozan narod.” Ovim rečima je Tim Burčet, republikanac i član Predstavničkog doma Sjedinjenih Američkih Država opisao Srbe nakon sastanka sa bivšom predsednicom Kosova Atifetom Jahjagom.

5 COMMENTS

  1. Ovaj se pravi lud ili mu noge smde….grozan smo narod jel ste nas iz cistog vaseg besa krvnicki bombardovali ..ali imamo jos malo ponosa i snage da razmisljamo svojom glavom i ne pristanemo na sve vase ultimatume…Bilo bi lepo da se odreknete vaseg dela teritorije u korist Meksicke manjine i oni se ujedine sa svojom maticom pa da vidimo i cujemo komentare kongresmena i senatora.

  2. Potrazite njegobo prexime na Google “Burchett name origin” pa vidite sta ce vam izbaciti. Sta od engleza drugo mozes ocekivati?

  3. Jeste pričali i o žutoj kući?To je tabu tema.Jeste li pričali o pogromima nad Srbima na Kosovu?I to je tabu tema.Jeste li pričali o skrnavljenju srpskih svetinja i groblja?I to je tabu tema.Zašto?Pa vi ste saučesnici u svemu tom.Pa umesto toga:vi ste sastavili priču od la,ži i prevara kako biste ocrnili srpski narod i oprali svoju savest.On vam je još uvek na savesti,i podsvest vas goni da mu se i dalje svetite svetite,svetite………

  4. Što se ne dotaknule teme trgovine organima…Ovom tipu koji očito ima neki savez sa Sotonom to bi bila tema koju bi isto našao načina da je opravda na svom profilu…Ili ipak tome još nije dorastao…???

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here