pixabay.com
Bela kuća

Povodom trovanja više od hiljadu građana Dečana prethodnih dana, oglasila se i Ambasada Sjedinjenih Država u Prištini.

Ambasada je pozvala novinare, ali i građane, da ne slušaju glasine o mogućim uzrocima masovnog trovanja, već da sačekaju činjenice.
U objavi na zvaničnom nalogu na Tviteru, uz želje za brzo ozdravljenje otrovanih građana, iz Ambasade SAD poručuju i da je ministarstvo zdravlja u Prištini do sada uradilo više analiza, prema kojima se smatra da je bakterija mogući uzrok trovanja.

„Naše misli su sa onima koji su pogođeni ovom situacijom. Iako će biti sprovedeno više testova, Ministarstvo zdravlja veruje da je bakterija verovatno uzrok izazivanja simptoma. Novinari, građani – ignorišite glasine. Sačekajte činjenice”, poručuju iz Ambasade SAD u Prištini.

6 COMMENTS

  1. Opa ameikance se plase jer ako okrive srbiju bice rata a sad vise nije ubedljiva sila izgubili od talibanci rat do augusta nece biti nijedan americki vojnik

    Posle 20 godina rata u afganistanu talibansi usvojili 95% teretorije fakticki izgubili rat a talibanci izjavili da ce da uvedu sariju

    Sada je vreme da srbija upadne u kosovo sada amerika gubi svude sirija afganistan libija iran irak svude se povukli

    • Vi gospodine ne govorite srpski jezik. Prema tome kakav je to ekstreman stav. Liči na provokaciju.

      • Njegova analiza je sasvim realna i tačna a ja sam razumio sve i slovo.
        Vi ste eto napisali rečenicu ,bez gramatičke greške ,ali osim osude nečijeg pravopisa ništa niste napisali. Bolje da ste otišli u WC da se olakšate nepotrebnih stvari nego ovde na portalu.
        Pozdrav i živi bili Vuče Karadžiću

  2. Vi gospodine ne govorite srpski jezik. Prema tome kakav je to ekstreman stav. Liči na provokaciju.

  3. A gde i kad su to Ameri zadnji put dobili rat? Oslobadjanje Kuvaita se davno desilo. I za NATO da udje na kopno Kosova je bio potreban potpis jedne Srpske izdajice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here