Instagram
Ana Kokić

Pop zvezda Ana Kokić kaže da je srećna što ispraća 2021. godinu i ponosna što je hit singlom „Lololo“ napravila pometnju ne muzičkoj sceni. 

Nakon dve godine, posle proslave novogodišnjih praznika u kućnoj atmosferi i pidžami, nastupaš u Aranđelovcu, a potom i u luksuznom hotelu u Petrovcu. Da li si već odabrala toalete ili si od onih koji se spremaju u pet do dvanaest?

– Nisam od onih koji se spremaju u pet do dvanaest (smeh). Kada su haljine za novogodišnju noć u pitanju, to već pripremim nekoliko nedelja unapred da ne bih gubila vreme. Radujem se dočeku Nove godine sa svojom publikom i zaista me ispunjava kada vidim lepe, raspoložene i srećne ljude ispred sebe.

Po čemu ćeš pamtiti ovu 2021. godinu?

– Ako izumemo ovaj ceo haos oko pandemije koronavirusa koja nam je svima zadala glavobolju, godinu na izmaku ću pamtiti po nastupima, druženju sa bliskim prijateljima, razgovorima sa svojim ćerkama i pesmi „Lololo“, koja je za sam kraj godine napravila pometnju.

Mnogi komentarišu da nikada nisi bolje izgledala, a kažeš da si sama i da nemaš partnera. Šta je tvoj recept?

– Pa definitivno to što nemam partnera (smeh). Šalu na stranu, jako je važno da prvenstveno budemo zadovoljni sami sobom, pa tek onda da tražimo sreću u drugim ljudima.

Majka si dve devojčice koje su u pubertetu. Sa čime se sve suočavaš ovih dana?

– Nina i Tea su zaista devojčice za primer i jako sam ponosna što su baš njih dve moje ćerke. Među nama nema tajni, o svemu razgovaramo i trudim se da ih ne opterećujem s previše pitanja, već ih puštam da mi se same obrate kada imaju problem, a to je ključna stvar.

U trendu su odlasci kod plastičara, a ti na sebi ništa nisi radila. Ipak, čini se da si se podmladila. Da li odlaziš na neke od neinvazivnih metoda podmlađivanja (npr. botoks, mezoterapija…)?

– Hvala na komplimentu (smeh). Nisam pobornik preteranih estetskih zahvata, iako nemam ništa protiv. Svako treba da radi ono što mu se dopada i ne osuđujem. S druge strane, ja sam se zasad odlučila da to više budu neivnazivne metode, pa tako redovno odlazim na tretmane lica, hidriram svoju kožu, a radila sam i PRP tretman.

Planovi za 2022. godinu?

– Sredinom januara će izaći nova pesma za koju sam snimila i jako zanimljiv spot, a nakon toga planiram da objavim još nekoliko numera. Svim vašim čitaocima želim prvenstveno dobro zdravlje i da konačno izađemo iz ove pandemije kao pobednici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here