Ana Mihajlovski više ne vodi “Iks faktor”: A novi voditelj je…

0

facebook.com
Popularan i u regionu: Ivan Ivanović
 

– Organizatori su saopštili Ani da neće biti deo šou programa koji će se emitovati u celom regionu, te da će na njeno mesto doći Ivan Ivanović, koji je omiljena televizijska ličnost na prostoru bivše Jugoslavije, gde će se serijal i emitovati. Ani nije bilo pravo zbog takve odluke produkcije, pogotovo što smatra da je prvu sezonu odlično odradila – govori izvor blizak produkciji.

Kako dalje izvor tvrdi, organizatori "Iks faktora“ su procenili da je Ivanović u duetu sa koleginicom Antonijom Blaće pravi pogodak, budući da se radi o dva najpoznatija voditelja sa prostora Srbije i Hrvatske. Žiri koji će ocenjivati kandidate i odlučivati o njihovoj sudbini se još uvek bira i još uvek nije poznato da li će se naći pevači iz prošle sezone – Željko Joksimović, Emina Jahović, Kristina Kovač i Kiki Lesendrić.

PR služba Televizije "Prva“ je ove tvrdnje kratko prokomentarisala:

– Još uvek je rano da pričamo o detaljima "Iks faktora“. Neke od detalja možete videti na našem sajtu, a ostalo ne bismo otkrivali – rekla je Slađana Paunović, potparolka TV "Prva“.

Podsećanja radi, nova sezona emisije gde će se predstavljati mladi talenti startuje u martu, a emitovaće se na komercijalnim televizijama u celom regionu. Kako organizatori tvrde, biće reč o najvećem takmičenju za mlade koji do sada nije viđen kod nas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here