ATAImages
Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić objavila je fotografiju sa nepoznatim muškarcem i time izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Nedugo zatim, otkriven je i identitet misterioznog gospodina sa fotografije.

Reč je o električaru Dejanu Nikoliću koji je još uvek zakonski oženjen i ima dvoje dece, a komšinica mu je pevačica Ana Sević.

Oglasila se i njegova supruga Valentina Spajić koja je sa Nikolićem već 8 godina u braku:

– Dejan Nikolić čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić je moj suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj – rekla je ona i otkriva da Dejan izbegava odlazak na sud:

– On ima pravo na svoj život ali neka se prvo razvede. Mi nismo zvanično razvedeni, pokušavam da dođem do njega kako bi potpisao sporazumni razvod, ali mi se ne javlja na telefon. Čak ni njegova porodica nema kontakt sa njim. Uznemirena sam, ovo je šok za mene. On dva meseca nije video decu. Mi smo zajedno 12 i po godina, a 8 godina smo u braku i imamo dvoje dece. Iz vanbračne zajednice sa ženom pre mene ima još jedno dete – navodi Spajićeva koja strahuje kako će ova afera uticati na njihovu decu:

– Mi nismo javne ličnosti i to što je uradila utiče na našu decu koja su školskog uzrasta. Niko ne razmišlja o posledicama. Plašim se da mi starije dete ne zadirkuju u školi.

Sliku možete pogledati OVDE.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime