Ana Oksa na koncertu “hrvatskog Bočelija”

0

Ana Oksa i Ivo Gamulin

 

 

-Ovo je moj prvi dolazak u Srbiju, ako izuzmem privremeno sletanje na aerodromu kada sam bio školarac. Oduševljen sam gradom i ljudima. Voleo bih da sa nekom poznatom srpskom pevačicom snimim duet, rekao je Gamulin, "hrvatski Bočeli sa Hvara", koji pored uspešne karijere operskog pevača peva i pop muziku.

 

Sarađuje sa brojnim zvezdama ex-YU: Kaliopi, Ivanom Banfić, Doris Dragović, Radojkom Šverko, i Terezom Kesovijom sa kojom je nastupao u prestižnoj svetskoj koncertnoj dvorani – pariskoj "Olimpiji".

 

Kao ambasador udruženja "Debra", "Leptira Hrvatske", društva obolelih od bulozne epidermolize, na svom nedavno održanom humanitanom koncertu u KD “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu, ugostio je italijansku zvezdu Anu Oksu. Sastavni deo njegovog umetničkog stvaranja postao je humanitarni rad, pa je odatle i njegova saradnja sa udruženjem "Debra".

– Često se odazivam humanitarnim akcijama i volim da darujem deo sebe. Vaspitan sam u porodici u kojoj sam naučio da volim i pomažem. To me čini srećnim.

 

Imam informaciju da u Srbiji ima dosta obolelih od bulozne epidermolize, ali se po pitanju humanitarnih akcija izuzetno malo radi. Pokušaću da u narednom periodu učinim nešto po tom pitanju, priča Gamulin čiji se kako pevački, tako i humani glas nadaleko čuo pa ni velika zvezda italijanske kancone Ana Oksa nije odolela ponudi da mu bude gost na koncertu.

 

Humanitarci: Ivo i Ana Oksa

 

 

-Prihvatila sam Gamulinov poziv jer povod fantastičan. Osim toga, on je pevač izuzetnih glasovnih mogućnosti. Njegov predivan i snažan glas je poput oštrice koja vas pomiluje.

 

Već na prvoj zajedničkoj probi shvatila sam da se u duetu sjajno dopunjavamo i stvaramo jedinstven umetnički univerzum. Kao pevačici, to mi se uistinu retko događalo. Sa svojim senzualnim i toplim glasom i svojom muzikalnošću može da obuhvati više svetova, rekla je Ana Oksa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here