Instagram/anasevic

Otkad se zvanično razveo od pevačice Ane Sević, pevač Darko Lazić pune dve godine navodno nije uplaćivao alimentaciju za njihovu šestogodišnju ćerku Lorenu.

– Ana je Darku posle razvoda rekla da sam odluči koliko novca će biti dovoljno za Lorenu. On se tad pred sudom obavezao da mesečno uplaćuje Ani 58.500 dinara, odnosno 500 evra. Međutim, do današnjeg dana nije uplatio ni dinar – priča izvor za medije i dodaje da je Sevićeva besna na bivšeg muža.

– Ani smeta što se njen bivši hvali luksuznim životom, vozi skupe automobile i nosi brendiranu garderobu, a za ćerku ne da ni dinar! Zbog toga je rešila da ga tuži zbog duga koji je do danas narastao na 1,4 miliona dinara – zaključuje izvor.

Kad je Darko saznao da će sa Anom morati da se suoči na sudu, pozvao ju je i rekao joj da je od njega dobila dovoljno posle razvoda.

– Ostavio sam ti stan posle razvoda, šta hoćeš više od mene? – prenosi dobro obavešten izvor Darkove reči.

Ana je, međutim, ostala pri stavu da će pravdu potražiti na sudu.

– Ana mu je rekla da joj njegov stan i ne treba i da sudske obaveze mora da ispunjava. Krivo joj je što se Darko mesecima ne seti da pozove ćerku, a kamoli da je vidi. Lorena je poslednji poklon od oca dobila prošle godine u julu, za svoj šesti rođendan – priča izvor.

Ako ne isplati alimentaciju, Darku će uskoro izvršitelji pokucati na vrata njegovog doma u Brestaču.

– Ana više ne želi da razgovara sa bivšim suprugom o dugu. Rekla mu je da će sve morati da objasni na sudu, ali i izvršiteljima kad dođu da mu plene stvari – završava priču izvor blizak nekadašnjem bračnom paru.

Podsetimo, Darko i Ana venčali su se 2014. godine, kad je Ana bila u osmom mesecu trudnoće. Rastali su se pre tri godine, ali su se zvanično razveli tek pre dve. U međuvremenu on je započeo vezu sa Marinom Gagić, s kojom je dobio sina Alekseja, a ona se verila sa Danielom Nedeljkovićem, s kojim je pre četiri meseca dobila ćerku Senu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here