Ana spremna za povratak u Njujork

0

Događaj u Medison Skver Gardenu je osmišljen da bi prikazao grend slem šampione iz prethodne godine. Sastoji se iz dva polufinala, koja se igraju jedan set sa računanjem poena bez prednosti i taj-brejk od 13 poena ukoliko rezultat bude 6-6. Finale će se igrati tri takva seta.

 

Ana će igrati protiv prošlogodišnje šampionke US opena Kim Klajsters, a Venus Vilijams će u drugom polufinalu igrati protiv pobednice Rolan Garosa Svetlane Kuznjecove.

 

"Pre svega, želim da Sereni poželim brz oporavak. U poslednje vreme sam i sama imala dosta povreda i ovo je sigurno frustrirajući period za nju". izjavila je Ana Ivanović.

 

"Veoma sam srećna i polaskana što sam pozvana da još jednom učestvujem u ovom događaju. Prošle godine sam se sjajno provela, i na terenu i van njega. Računanje poena bez prednosti je vrlo uzbudljiv koncept, i za gledaoce i za igrače. Prošle godine sam imala vrlo napet meč sa Serenom, atmosfera je bila neverovatna. Za nedelju dana očekujem vrlo teško i uzbudljivo takmičenje sa Kim", zaključila je Ana.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here