ATA images
Anabela Atijas

Аnabela Atijas kaže da je izbacila meso iz ishrane jer joj se smučilo! Pevačica je promenila jelovnik i sada se oseća zdravije i izgleda lepše. Bivša članica grupe „Fanki dži” učestvovala je u „Zadruzi 4″ i doživljavala brojne nerve slomove pred kamerama.

Posle rijalitija se povukla iz javnosti i posvetila sebi, ali se od silnih stresova oporavila tek kad je batalila meso.

– Već šest meseci ne jedem meso i osećam se mnogo bolje. Samo sam odjednom presekla i izbacila ga iz ishrane! Godinama sam bila na raznim dijetama koje su se zasnivale na proteinima i salatama. Zbog toga mi se meso smučilo! Više ne mogu očima da ga vidim, posebno piletinu, koju sam najčešće jela za ručak – priča Anabela i dodaje da je primetila brojne promene kod sebe otkad ne jede meso.

– Imam više snage i energije! Ranije sam često bila umorna, ali sada mi se to ne dešava. I koža mi je lepša!

Denserka kaže da joj u poslednje vreme ljudi dele komplimente i govore da se iznenada prolepšala. Pored toga, mnoge interesuje da li je bila kod plastičnog hirurga.

– Kada promenite ishranu i pijete mnogo tečnosti, to se odmah vidi. Nisam imala nijednu estetsku korekciju na licu! Redovno idem na masaže i stavljam maske. U životu sam mnogo patila i to se odražavalo na mom licu. Sada sam srećna, ispunjena, pa odmah i lepša – objašnjava Atijasova.

Pevačica se i psihički oseća bolje. Anabela kaže da je godinama išla kod psihijatra, ali da joj stručna pomoć više nije potrebna.

– Kad mi je bilo teško, odlazila sam na terapije. Imala sam periode kad sam osećala pritisak sa svih strana, mislila sam da ću da puknem! Mnogi su želeli da upravljaju mojim životom, a ja sam samo htela da budem majka i supruga. I zbog učešća u Zadruzi sam bila pod velikim stresom, ali sada je sve to iza mene. Psihijatar mi više ne treba!

Anabela Atijas kaže da je srećna što joj je ćerka Luna Đogani podarila unuku Miu.

– Ponosna sam što sam postala baba. Mia je predivna, obožavam je. Kad sam s njom, toliko sam joj posvećena da se nikome ne javljam na telefon – kaže pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here