Anabela i Mladen: Biće veza na daljinu!

0

A nekad ju je hranio jagodama sa šlagom: Mladen i Anabela
 

U zajedničkom intervjuu za "Stori", Anabela Đogani (35) i Mladen Radulović (26) pričali su o planovima za nastavak svoje veze.

 

Pošto maneken za tri nedelje putuje nazad na Tajland gde ima poslovni angažman, par će vezu morati da nastavi na daljinu.

"Ljubav sve može da prebrodi, pa i daljinu", rekla je Anabela, a Mladen zaključio – "najbitnije je da smo posvećeni jedno drugome".

"Mladen je prvi u Kući pokazao nešto više od prijateljstva, ja sam se stidela i nisam htela da se zbližavam pred kamerama, plašila sam se reakcije bivšeg muža i ćerki. Iako sam mislila da je Mladenu zadatak da me ‘muva’, shvatila sam da ima nečega kada smo dobili zadatak sa bebama", rekla je Anabela.

 

Maneken nije bio opterećen razmišljanjem o vezi, jer po sopstvenom priznanju "nije imao devojku niti decu" za čije bi rekacije bio zabrinut.

 

"Po izlasku iz Kuće shvatio sam da nisam uzeo Anabelin broj, i uspaničio sam se. Bilo mi je krivo što joj nisam rekao da je volim, a Veliki Brat nije hteo da joj to prenese nakon što sam izbačen".

 

Pevačica sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem još uvek nije razgovarala o svojoj novoj vezi, i najvažnije joj je da je podržavaju majka i ćerke Luna i Nina.

 

"Luna je bila sumnjičava, a Nina je odmah zavolela Mladena. Sa Gagijem nisam pričala o ovome, ali mi je drago da je o meni dok sam bila u Kući pozitivno govorio".

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here