youtube/AmiG Show
Anabela Atijas

Anabelin partner Andrej Atijas navodno je opremio stan njenom bivšem mužu Gagiju Đoganiju sa kojim denserka ima dve ćerke Lunu i Ninu.

Naime, to se desilo pre Anabelinog ulaska u Zadrugu kada su ona i Andrej obnovili vezu, pa su tada rešili da promene i nameštaj u stanu. Prema rečima izvora koji je prvi komšija Anabeli i Andreju, Atijas je staru ugaonu garnituru najpre ponudio komšijama, a kako niko nije hteo da je preuzme, on se setio Gagija.

“Ja sam godinama komšija Andreju i Anabeli, baš smo dobri”, započinje priču komšija i dodaje:

“Te godine kada su njih dvoje mijenjali nameštaj, prvo su meni ponudili staru ugaonu garnituru za dnevnu sobu, koja je inače i te kako bila očuvana, međutim, kako meni nije bila potrebna, Andrej se setio i ponudio je Gagiju, pozvao ga i Gagi je pristao. Brzo je došao po to i sećam se da sam im ja pomagao da to smeste u neki kombi. Gagi se zezao na svoj račun, nešto u fazonu: Šta sam ja dočekao da teglim garnituru, a bio sam velika zvezda?!’ Naravno, sve je to bilo u šali, nema on čovek s tim problem.”

Podsećanja radi, Andrej i Gagi su uglavnom uvijek bili u dobrim odnosima, za razliku od Anabele i Gagija koji više uopšte ne kontaktiraju od kada su izašli pretprošle godine iz rijalitija u kom su izneli sav prljav veš iz dugogodišnjeg braka pred milione gledalaca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here