Anćeloti: Nismo srećni sa jednim bodom!

0

Karlo Anćeloti
 

"Rekao sam da će prvenstvo biti odlučeno u poslednjih nekoliko utakmica… I tako će i biti. Za najbolje tri ekipe u ligi prethodno kolo je bilo izuzetno teško, a posle njega prvenstvo je otvorenije nego ikada", rekao je Anćeloti za italijanski AS SPORT.

 

Prvoplasirani Atletiko Madrid izgubio je u nedelju sa 0:2 od Levantea, dok su drugoplasirana Barselona i trećeplasirani Real odigrali nerešeno 2:2 sa Hetafeom, odnosno Valensijom.

"Bila je dobra šansa protiv Valensije da učinimo pomak. Mislim da je moj tim dobro počeo… Napadali smo i stavrali šanse u prvih 15 minuta, ali kako je vreme odmicalo, bilo je sve teže igrati dobro", rekao je Anćeloti.

 

Real je do vrednog boda u borbi za titulu došao golom Kristijana Ronalda u sudijskoj nadoknadi vremena.

"Nismo srećni sa ovim bodom. Mi imamo još tri utakmice do kraja i moramo da pobedimo u sve tri, san je isti. Borićemo se, ali znamo da bi i remi između Barselone i Atletika u poslednjem kolu bio dovoljan za nas", dodao je Anćeloti.

 

Real jedan zaostali meč igra u sredu protiv Valjadolida, dok se za vikend sastaju sa Seltom. Atletiko Madrid je u Primeri prvi sa 88 bodova, druga je Barselona sa
85, dok Real ima 83.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here