Menadžer Evertona, Karlo Anćeloti je u intervjuu pred predstojeći duel sa Vest Hemom naglasio da je njegova ekipa dosta napredovala, ali da se ne može smatrati favoritom za osvajanje titule.

Popularne Karamele trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa 29 osvojenih poena. Evertonu je poslednji meč protiv Mančester sitija u Premijer ligi odložen zbog previše pozitivnih nalaza među Građanima, pa će kao odmorniji ući u predstojeći meč.

– Dobro nam ide. Napredovali smo mnogo u odnosu na prošlu sezonu. To i jeste cilj, da budemo bolji. Mislim da ove sezone ne možemo da se nosimo sa ekipama iz vrha, ali se nadam da sledeće hoćemo. Čeka nas Vest Hem, koji je snažan dobar tim. Biće teško. Svaka utakmica je borba, daćemo sve od sebe – rekao je Anćeloti.

On je potvrdio da je klub tražio od Premijer lige dodatne informacije vezane za odlaganje duela sa Mančester sitijem.

– Nismo još dobili sve informacije od Premijer lige, ali očekujemo ih uskoro. Bili smo u hotelu kada nam je javljeno. Ali to ne menja situaciju. Moramo da nastavimo dalje. Zbog činjenice da nismo igrali protiv Sitija, možda ćemo biti svežiji protiv Vest Hema. Tako da možemo da gledamo na to i sa pozitivne strane – rekao je strateg Evertona.

Tim iz Liverpula se već ranije sastajao sa ekipom Vest Hema tokom ove sezone, pošto su ukrstili koplja u Karabao kupu. Everton je tada slavio rezultatom 4:1.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here