Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen
Anđela Đuričić i Mateja Matijević

U toku je radio – emisija “Amnezija” koju od ove nedelje pored repera Nenada Aleksića Ša vodi i Filip Car. Njihovi naredni gosti su Anđela Đuričić i Mateja Matijević.

– U kakvom ste vi sada odnosu? – pitao ih je Car.

– On je folirant i ono što je pričao o nama je laž i neka se ne pravi glup jer nije ni malo – rekla je Anđela.

– Ona u ovoj priči nije kriva ni malo – rekao je Mateja.

– Povredilo to što ti je Mateja ponudio. Da li je zbog toga konačno kraj između vas? – pitao je Car.

– On je mene jako iznervirao, ja sam počela da se gasim. Za mene je to nepristojna ponuda. Ja sam iskrena, pa makar bila najgora… Seljačino prekini da pričaš dok ja pričam – drala se Anđela.

– Opet izazivaš neke stvari… – opet je prekinuo Mateja.

– Nama je bilo mnogo loše u našem odnosu. Ja imam komentar na sve teme, a on ne. Govorio je da ne znam da se ljubim, ne valja ništa, želi da me promeni u nekim segmentima. Ako je njemu nešto smešno, a meni nije on mene napadne… Sa mnom si završio, ja sam se menjala zbog tebe, a ti nikada nisi. Meni je žao što kažem da si seljačina, ali tako je.. Ja sam sebe previše ponižavala s obzirom odakle sam – pričala je Anđela sve probleme koje imaju.

– Kroz kuću idu priče da si bio sa njom samo zbog rijalitija – rekao je Ša Matijeviću.

– Ona je ponaša kao da je pala mrtva glava, nije mi krivo ni za šta. Ja se osećam loše zbog vređanja, nisam neko ko to radi. Ova devojka je htela da pristane na to šta god da bude, rijaliti igra ili šta god. Ja njoj to kažem u krevetu, ona kaže hajde što da ne. Ja da sam monstrum, mogao sam da je šutnem, ali nisam. Ona je mene posle dogovora pitala da li bih ja zahtevao se*s od nje… Moja greška je što sam hteo da uđem sa tobom u odnos! – drao se Mateja.

– Karić je lepo rekao da ti imaš rijaliti plan… Ti voliš nekoga od spolja…Ne mogu da ga gledam, gadi mi se, ako on ne izađe sada iz radija, ja ću. On zna ako mi upada u reč, ja ću početi da se derem. On zna mene, namerno ovo radi.. – drala se Anđela.

– Ja neću da izađem odavde – rekao je Mateja.

– Ja se plašim da ne završim kao ona devojka od pre dve godine. On se meni zgadio… Očekivala sam da uđem u vezu sa njim, posle radija onog i onog klipa ljubavnog, ja sam normalno očekivala da uđem u vezu. Ja sam u pabu plakala posle one rasprave, nisam mogla da spavam. Tada sam presekla – pričala je Anđela.

– Ja sam ovoj devojci rekao da nisam zaljubljen. Dao bih šansu ovom odnosu, ne zbog rijalitija, nego to iskreno mislim… Mene užasava činjenica da ona mene nije doživela onako kakav ja jesam – pričao je Mateja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here