Anđelina pokupila decu i ostavila Breda?

0

 

Nekada srećna porodica izgleda da se raspada: Anđelina i Bred sa decom
 

 

Jedan porodični prijatelj rekao je da je za Anđelinu život sa Bredom postao pravi pakao, a da ona već duže vremena nije srećna u braku. Ona je nedavno rekla i kako želi otvoren brak jer njoj vernost ne znači puno i nije jemstvo za uspešnu zajednicu života dvoje ljudi.

 

Bred Pit je prilično burno reagovao na tu izjavu, pa je navodno počeo da pije i da daje izjave kako bi se rado družio sa bivšom suprugom Dženifer Aniston, koja je davala signale da je to moguće ako se on razvede od Anđeline.

 

Međutim, Dženifer je izgleda našla rame za plakanje – nedavno je na dodeli Zlatnog globusa u Los Anđelesu bila sa dečkom, kolegom Džerardom Batlerom. Novinari nekih tabloida preneli su da su ih videli kako se ljube iza pozornice, dok su na sceni bile deljene filmske nagrade.

 

Sa druge strane, postavlja se i pitanje koliko je Dženifer Aniston spremna da se vrati Pitu i bude pomajka silnoj deci koju Bred ima sa Anđelinom – troje biološke: Šajloha (3) i blizance Noksa Leona i Vivijen Maršelin (1), kao i troje usvojene: Medoksa (8) iz Kambodže, Paksa (5) iz Vijetnama i Saharu (4) iz Etiopije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here