EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Kako se bliži kraj tekuće sezone, tako najbolji evropski timovi već formiraju sastave za narednu. A mađarski Ferencvaroš je doveo jedno od najvećih pojačanja u poslednjih nekoliko godina.

Mađarski Ferencvaroš je saopštio da je za sledeću sezonu angažovao srpsku rukometašicu Andreu Lekić. Treći strelac u istoriji Lige šampiona u julu će napustiti ekipu slovenačkog Krima.

– Zaista se radujem. Ferencvaroš je sinonim za tradiciju, jedan od najvećih evropskih rukometnih klubova, sa neverovatnom bazom navijača. Svi u klubu misle isto kao i ja, želimo da pobedimo u svakom meču i u ligi, i u Ligi šampiona, a moj cilj je uvek da osvajam trofeje sa timom – rekla je 34-godišnja Andrea Lekić, koja je još dodala:

– Igrala sam protiv Ferencvaroša mnogo puta, skoro uvek je hala bila ispunjena, domaći navijači pravili su fantastičnu atmosferu. Veliko mi je zadovoljstvo da igram u takvom okruženju.

Generalni direktor Ferencvaroša istakao je zadovoljstvo zbog činjenice da je angažovao prekaljenu srpsku reprezentativku, uz napomenu da je Andrea klasu pokazala upravo u mečevima osmine finala Lige šampiona između Krima i Ferencvaroša, koji je pripao ljubljanskom klubu.

– Svi znaju njene mogućnosti, siguran da će sa svojom rutinom i fantastičnom inteligencijom u igri dati našoj ekipi stabilnost i na terenu i van njega – kazao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here