Anri: Riberi, dođi u Barsu

0

"On je odličan fudbaler i njegova pomoć bi nam dobro došla. Želim da poručim Riberiju da razmisli dobro u kom će klubu nastaviti karijeru nakon isteka ugovora sa Bajernom. Lično, želeo bih da nam se pridruži u Barsi", rekao je Anri.

 

Riberijev ugovor sa bavarskim klubom ističe na leto 2011. godine, a za njega su zainteresovani Real Madrid, Barselona, Čelsi i Mančester junajted U razgovoru za nemački RTL radio, Francuz je odgovorio reprezentativnom kolegi.

 

"Znam da bi Teri želeo da me vidi u Barseloni. Takođe znam mnogo ljudi koji bi želeli da ostanem u Bajernu. U svakom slučaju neće to biti laka odluka. Bajern je i dalje veliki klub, ali čini mi se ne toliko jak kao na primer Barsa. Želim da osvajam trofeje i da uživam na terenu. To je jedino važno", izjavio je Riberi.

 

Nekadašnji igrač Galatasaraja i Marseja došao je u Bajern iz Minhena 2007. godine u čijem je dresu odigrao 62 utakmice i postigao 21 gol.

 

‘Ibrakadabra’ i dalje bez gola

 

Napadač Barselone Zlatan Ibrahimović priznao je da nije zabrinut činjenicom da nije postigao gol u 2010. godini.

 

"To me uopšte ne brine jer mi se već desilo par puta, u mojoj debitantskoj sezoni u Ajaksu, pa dolaskom u Juventus, a kasnije i kad sam prešao u Inter. Kada ste napadač ekipe kao što je Barselona, normalno je da očekuju svi od vas golove, ali nije najbitnije", rekao je Ibrahimović i dodao:

"Asistencija je za mene bitna kao i pogodak. Moja loša serija će uskoro prestati, golovi će doći sami".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here