Pixabay.com

Tri znaka u aprilu prosto neće znati šta će s parama. I ne, nije nikakva aprilska šala i zbog toga im žestoko zavidimo!

Lav

Početak aprila za Lavove donosi mogućnost velike zarade, ali samo ukoliko su spremni da uđu u rizična ulaganja. Dobro obratite pažnju na poslovne ponude koje stižu od neke Vage ili Škorpije, više ne nego verovatno da ćete iz tog izvora imati veliku finansijsku dobit.

Sredinom meseca stvari će krenuti još bolje, a ako krenete u ostvarivanje neke zamisli koju dugo imate, moguće je da ćete već krajem meseca od nje i profitirati.

Jarac

Jarci će usled uticaja punog meseca u polju karijere moći da se nadaju povišici na poslu, ili nekakvom plodonosnom dogovoru.

Početkom meseca imaćete nalet sjajnih kreativnih ideja, pa ako ste u takvom poslu, očekujte veliki napredak – toliki da će mnogi Jarci baš u aprilu konačno rešiti stambeno pitanje.

Blizanci

Blizancima će mesec april startovati sjajno, ali pazite se – 5. aprila retrogradni Merkur u vašem polju druženja može da vam smrsi konce i pokvari dogovorene poslovne saradnje.

Ipak, sredina meseca biće bolja i sjajna za ulaganja i slične poslove.

Krajem meseca možete da očekujete da ćete se rešiti svih dugova i obavezno tada krenite sa štednjom. Novac će vam praktično sam uletati u ruke u ovom periodu, a najpametnije je da ga sačuvate za dalja ulaganja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here