partizan.rs
Savo Milošević

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da ga ne zanima šta Crvena zvezda misli o utakmici crno-belih sa Napretkom.

Partizan je u 1. kolu Superlige posle preokreta pobedio Napredak 3:1. Ovaj duel našao se u centru pažnje fudbalske javnosti zbog penala, koji je dosuđen Partizan u finišu meča pri rezultatu 1:1.

Partizan će u sredu gostovati ekipi Novog Pazara u 2. kolu domaćeg prvenstva.

– Vrlo slična onoj utakmici koju smi igrali pre neki dan. Ali to smo znali. Više puta sam ponovio pre početka, da nas čeka težak posao u Kruševcu i Novom Pazaru. Prva je prošla, čeka nas još jedna i manje-više ista priča. Verujem da će veći deo zavisiti od nas, samo se nadam da ćemo ovog puta bolje ući u meč – rekao je Milošević i dodao da Lazar Marković neće igrati u Novom Pazaru.

– Lazar je dosta bolje, na svu sreću znamo da nije ozbiljna povreda. Dobio je jak udarac, videćemo za par dana dok spadne otok, da uradimo magnetnu rezonancu. Neće biti u sastavu, a videćemo i da li će Denis Stojković moći da igra, jer čekamo papire svakog minuta.

On je potom govorio o dešavanjima posle utakmice u Kruševcu.

– Ima mnogo stvari, pre svega bi svako morao da radi svoj posao, a to je objektivno jako teško u ovoj našoj državi. Što se tiče saopštenja Crvene zvezde, ja sebi nikada nisam dozvolio da komentarišem bilo kakvo dešavanje na utakmici Crvene zvezde, pa me u ovoj situaciji apsolutno ne zanima šta oni misle o utakmici koju smo mi igrali – istakao je Milošević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here