Aranžmani za Budimpeštu

0

S obzirom na globalnu ekonomsku krizu ako želite skroman provod ali da ipak budete negde van granica Srbije onda se odlučite za “Filip Travel” I njihovu ponudu da Dan zaljubljenih provedete u glavnom gradu Mađarske. Dva noćenja sa doručkom koštaće vas 79 evra u hotelu sa tri zvezdice.

 

Sličnu ponudu ima I “Viva Travel” koja vam nudi dva noćenja u polupansionu za samo 59 eura po osobi. U to je uračunato: prevoz autobusom visoke turističke klase, smeštaj u Budimpešti (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa tri zvezdice. Tu je I obilazak panorame Budimpešte.

 

Turistička agencija “Travollino” takođe je u svoju ponudu uvrstila boravak u Budimpešti u vreme Dana zaljubljenih. Ako se odlučite za hotel sa tri zvezdice onda će vas to stajati 79 evra dok ako ipak želite da se baškarite u hotelu sa četiri zvezdice, to če vas zadovoljstvo koštati 99 evra. Za tu cenu dobijate dva noćenja sa doručkom na principu švedskog stola, panoramski obilazak grada I izlet to Sent Andreje.

 

“Euroturs Niš” vam takođe nudi mogučnost da Dan zaljubljenih provedete u Budimpešti I to po ceni od 115 evra (sa polaskom iz Niša) I po ceni od 100 evra (sa polaskom iz Beograda). I oniu svojoj ponudi nude dva noćenja sa doručkom na principu švedskog stola kao I panoramski izgled grada I izlet do Sent Andreje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here