Aranžmani za Pariz

0

Jurišić NS vas vodi u na relaciji Beograd-Beč-Pariz-Beograd po ceni od 329 evra za Dan zaljubljenih. U cenu ovog aranžmana je uračunato: prevoz autobusom visoke turističke smeštaj u Beču (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto), smeštaj u Parizu (4 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto), obilasci prema programu (Beč, Pariz – Monmart i panorama grada)I troškovi organizacije i vođenja aranžmana.

 

Mediterraneo Travel vas takođe vodi u Pariz na Dan zaljubljenih po ceni od 329 evra po osobi. Ako se odlučite da putujete ovom agencijom u okviru ovog aranžmana ćete dobiti: smeštaj u Beču (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto), smeštaj u Parizu (4 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) obilaske prema programu (Beč, Pariz – Monmart i panorama grada) troškove organizacije i vođenja aranžmana

 

Venus Tours, Viva Travel, su samo još neke od turističkih agencija koje vas po istoj ceni (329 evra po osobi) I uz skoro indentične uslove vode u “Grad svetlosti” za dan zaljubljenih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here