Košarkaški klub Partizan promenio je mesto gde će navijači crno-belih moći da refundiraju novac od ulaznica za utakmicu između Partizana i Uniksa, jer je Arena pretvorena u COVID bolnicu.

Partizan je na ovakav potez bio primoran zbog odluke Vlade Srbije od četvrtog jula ove godine, a sa ciljem borbe protiv širenja korona virusa u našoj zemlji i sve većeg broja obolelih.

Refundacija novca za ulaznice kupljene direktno i plaćene gotovinom preko servisa Tiketlajn će se, umesto na blagajnama Arene vršiti na blagajnama stadiona Partizana.

Navijači koji su kupili ulaznice će moći da vrate svoj novac od 13. do 18. jula u periodima od 10 do 18 časova. Svaki od navijača će uz original ulaznice kupljene na ime morati kao potvrdu da ima i lični dokument sa fotografijom.

Klub je obavestio navijače i da refundacija posle 18. jula neće biti moguća, a pozvao je i sve ljubitelje crno-belih da kontaktiraju Tiketlajn u vezi sa mogućim nejasnoćama.

Da podsetimo, Partizan i u novoj sezoni Evrokupa igra protiv Uniksa, ovog puta u grupnoj fazi grupe A, gde su još i Huventud, Burž, Venecija i Bahčešehir.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here