Pexels.com

Dobro je da znate.

Ovan – nestrpljivi

Razmišljanje i analiziranje stvari njihova je najveća slabost. Uvek su spremni da bez mnogo oklevanja urade ono što misle da treba, pa tako vrlo često prave nepromišljene korake.

Bik – sreću nalaze u materijalnim stvarima

Oni nalaze ljubav u materijalnom i u stvarima koje poseduju, a ponekad znaju da ne cene stvarno ono što neko čini za njih, jer sreću nalaze tragajući za nečim što će posedovati.

Blizanci – uvek odlažu obaveze

Od Blizanaca nikada nećete čuti obećanje da će nešto završiti na vreme, a razlog je jednostavan – oni zaista nikada ništa neće završiti na vreme i uvek će odlagati svoje obaveze.

Rak – opsednuti u ljubavi i ne nastavljaju dalje

Rakovi se teško nose sa emocijama, a zbog svoje osećajnosti teško nastavljaju sa životom i ponekad znaju da budu opsednuti nekom osobom.

Lav – zaljubljeni u sebe i ne znaju za drugu ljubav

Oni ne mogu da odluče ko je njihova istinska životna ljubav, zato što su tako silno zaljubljeni u sebe, pa ne primećuju nijednu ljubavnu priču dok se hvale.

Devica – kritikovanje u nedogled

Nikada nisu zadovoljni sa stvarima kakve jesu, uvek osuđuju i povređuju druge takvim ponašanjem. Ovi perfekcionisti su uvek spremni na rat samo da bi dobili nešto i uradili stvari na svoj način.

Vaga – neodlučne

One su toliko zbunjene kada dođe trenutak da se donese odluka, da ne mogu da odluče da li da jedu picu ili hamburger. Njihovo odlučivanje traje jako dugo i na kraju su opet nesigurne.

Škorpija – promenljivo raspoloženje

Ako nešto zgrešite Škorpijama, celoga života ćete žaliti zbog tog svog postupka. Poznate su po svojoj strasnoj prirodi, pa sa tom istom strašću smišljaju i svoju osvetu.

Strelac – direktni su i ne razmišljaju o posledicama

Budite spremni da se suočite sa svim što Strelcima padne na pamet, zato što oni ništa ne drže u sebi. Ne planiraju kada će nešto da kažu i potpuno su iskreni.

Jarac – posao im je najvažniji

Jarčevi ne mogu da razumeju ljude koji ne vole da rade, jer su oni sami zavisni od posla i mogu potpuno da se udube u stotine svojih obaveza i da im ništa ne odvlači pažnju.

Vodolija – previše razmišljaju

Vodolije previše ozbiljno shvataju izreku „Razmisli pre nego što kažeš nešto“. One analiziraju bukvalno sve stvari do najmanjeg detalja i pune svoju glavu svakakvim mislima.

Ribe – žive u svom svetu

Ribe često znaju da pomešaju realnost sa svojom fantazijom i spremne su da se povuku u svoj zamišljeni svet svaki put kada su povređene ili kada prolaze kroz težak period.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here