Pexels

Astrologija nije test ličnosti, već stari metod merenja vremena konstruisan tako da održava ciklus života na ličnom i kolektivnom nivou.

Iz toga proizlazi da se astrologija uopšte ne bavi znacima, ali i dalje mnoge zanima s kim bi trebalo da budu u vezi, a koga da izbegavaju i ko je apsolutni pobednik na osnovu znaka u kojem je rođen.

Možda nije sasvim fer reći da jedan znak horoskopa pobeđuje sve ostale, ali evo tri razloga zbog kojih se Ribe smatraju najboljim horoskopskim znakom.

Kao promenljiv vodeni znak, ličnost Riba duboka je i očaravajuća poput okeana. To se najviše odnosi na njihovu emocionalnu dubinu i sposobnost da ostave mesta za druge, kao i na njihovu otpornost.

Ribe su svestrane i prilagodljive, spremne da se transformišu i suoče s bilo kojom situacijom u kojoj se nalaze. Iako neki njihovu ljubaznost vide kao slabost ili njihovu sposobnost da se stope s drugima kao nedostatak samosvesti, Ribe su svesne toga da identitet nadilazi ono što se događa ovde na Zemlji, više od bilo kog drugog znaka.

Iako neki moderni astrolozi kažu da Ribama vlada nejasni Neptun, znak Ribe savršeno je usklađen sa ekspanzivnim Jupiterom.

Poznat je kao veliki dobrotvor, pa je vladavina Jupitera razlog zbog kog Ribe mogu zauzimati toliko prostora. Njihova prisutnost prizemljuje i donosi olakšanje i njihovim prijateljima, ali i neznancima koji se nađu u njihovoj blizini.

Svaka planeta ima znak u kom ima posebnu važnost, a za planetu ljubavi Veneru to su Ribe.

To objašnjava zašto su Ribe znak univerzalne ljubavi, prihvatanja i beznadežnih romantičara, kao i to zašto svi, ili barem većina, vole Ribe, piše Zadovoljna.hr.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here