Ataman i Arojo: Biće veoma emotivna utakmica

0

Fonet/A. K.
Svestan atmosfere u Beogradu: Karlos Arojo
 

Utakmica se igra od 21 čas u "Kombank areni“ i to će ujedno biti treći međusobni duel dva kluba ove sezone, a prvi od ubistva navijača Zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu uoči prethodnog, i zbog toga su iz redova ‘crveno-belih’ apelovali na svoje pristalice da navijaju fer i sportski.

"Mislim da će to biti veoma emotivna utakmica. Njihovi navijaču su neverovatno odani i sjajno podržavaju svoj tim. Moraćemo da se držimo svog plana da bismo pobedili na teškom terenu“, istakao je Arojo.

Trener istanbulskog tima Ergin Ataman nije se osvrnuo na sve što okružuje predstojeći duel, već je samo pričao o ono što Galatasaraj čeka u "Areni“.

"Crvena zvezda je veoma dobar tim, posebno na domaćem terenu, gde zahvaljujući svojim navijačima igraju agresivniju košarku. Izgubili su na svom terenu samo od Olimpijakosa i Reala. Čeka nas teška utakmica, a pobeda u takvom duela bi nam donela veliku prednost“, naglasio je Ataman.

Ataman je posle prethodne utakmice za navijače Zvezde rekao da su teroristi, zbog čega mu je premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio da je nepoželjan u našoj zemlji, ali mu je ipak dozvoljen dolazak u Beograd.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here