www.onestudio.photo
Atomska banja

Na samo 130 km od Beograda nalazi se jedinstvena Atomska banja. Specifična po svojim termomineralnim svojstvima; vodi bogatoj mikro i makro hemijskim elementima, kao i radioaktivnim elementima u niskim, lekovitim koncentracijama, rastvorenim (u jonskom stanju) koji se lako resorbuju kroz kožu u dublja tkiva, sa temperaturom od 27-31°C, koja pruža idealne uslove za lečenje i oporavak obolelih od: Neuroloških, Reumatoloških bolesti, bolesti gastro-intestinalnog trakta i oboljenja krvnih sudova.

– Posebni rezultati se postižu u rehabilitaciji Multiple skleroze po čemu je banja čuvena u Evropi i svetu. Efikasnost rehabilitacije kod obolelih od Sclerosis Multiplex i Reumatoloških bolesti potvrđena u kliničkim studijama koje su u toku 2010. godine, na velikom broju pacijenata, sprovedene u našoj ustanovi.

– Kompletan balneofizikalni tretman sprovodi se u terapijskim blokovima koji su opremljeni najsavremenijom medicinskom opremom i podrazumeva: hidroterapiju, kineziterapiju, elektro – terapiju, manuelnu masažu i dr.

– Specijalna bolnica za rehabilitaciju obuhvata nekoliko objekata: stacionar, bungalove, apartmanski blok, kao i novi objekat Vujan, otvoren u maju 2012. godine, kojim je Atomska banja Gornja Trepča obogatila svoju ponudu za 122 ležaja, odnosno sa 52 jednokrevetne i dvokrevetne sobe i 5 dvosobnih apartmana. Objekat Vujan je izgrađen po evropskim standardima, luksuzno opremljen visoko kvalitetnim nameštajem. Posebna pažnja posvećena je kupatilima koja su svojim dimenzijama i sanitarijom prilagođena osobama sa posebnim potrebama. Svi objekti su moderna zdanja, potpuno prilagođena potrebama pacijenata i najzahtevnijeg gosta.

– Ugostiteljska ponuda, ljubaznost i vrhunski domaći specijaliteti su nešto po čemu se banja prepoznaje i pamti.

– Potvrda visoko standardizovane usluge, po najzahtevnijim evropskim merilima, kako medicinske, tako i ugostiteljske i turističke, došla je dodelom ISO i HACCP standarda, kao i dodelom brojnih domaćih i inostranih nagrada za kvalitet.

2 COMMENTS

  1. Napišite i Adresu gde je ta Atomska banja – koja je idealna za lečenje reumatoloških bolesti ja sam osetljiv na reumu i glavnim zglobovima nugu. Samo napišite gde i koje je mesto u srbiji?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here