Ruska atletičarka Darija Klišina otkrila je da je dobila mesečnu ponudu vrednu 200.000 dolara koja je podrazumevala i pružanje sekusalnih usluga, koje je odbila. 

On ja istakla da su bili uporni u svojim namerama.

– Iskreno, takvu ponudu nisam očekivala. Odmah sam oštro odgovorila da ne želim. Ipak, bilI su iznenađujuće uporni – rekla je Klišina.

– Zamislite, ponuda je glasila 200.00 dolara mesečno da budem jednom čoveku, kako je rekao, pratnja. Sedela sam i mislila da li postoje devojke koje bi time bile oduševljene – rekla je.

Klišina se prisetila i jedne foto sesije za jedna muški magazin u Rusiji, i to kada je bila na početku svoje karijere.

– Zadovoljna sam svojim telom. Nemam čega da se stidim, ali je ta sesija bila malo previše za mene. Imam više samopouzdanja sa odećom na sebi. Međutim, tada su me pitali da se skinem i sama nelagoda je bila jasan znak da je u pitanju nešto loše – priznala je Klišina.

Najvieći uspeh Klišine je srebro sa SP u Londonu 2017. godine, a godinu dana ranije je bila jedina ruska atletičarka koja se takmičila na Olimpijskom igrama u Riju. Podsetimo, ostali nisu mogli zbog skandala sa dopingom.

 

 

View this post on Instagram

Ласковый и нежный Ромео на время карантина вовсю наслаждается моим присутствием ? Хоть он и относится к мелким породам собак, но ума и находчивости ему не занимать ? Моя мечта – побывать на сафари и сделать фото с настоящими хищниками из семейства кошачьих ?Когда-нибудь она исполнится✌? А пока #сидимдома ? ⠀ My sweet Romeo is getting a lot more attention these days during the quarantine. Even though he’s tiny, Romeo is actually quite a smart dog. I have a dream to visit Africa one day and see wild tigers and lions, but for now… let’s #stayhome ? #romeo #mydog #doglover

A post shared by The official Darya Klishina (@dariaklishina) on

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here