Austrija u šoku: Antisemitski napad u Beču

Z. Mirković - Vesti
2
pixabay.com

Samo nekoliko sati posle desničarskog napada na sinagogu u nemačkom gradu Hale, kada je ubijeno više osoba, u Beču je napadnuta jevrejska porodica.

Kako je tek sada izašlo u javnost, na veliki jevrejski praznik, porodicu sa malom decom, koja se sa molitve iz sinagoge vraćala kući, najpre je vređao a potom i fizički napao jedan vozač. On je oca udario pesnicom u lice.

Predsednik Jevrejske zajednice Oskar Dojcca izrazio je zaprepašćenje zbog antisemitskog napada u Beču.
– Tako nešto ne sme da se događa u Austriji. Zahtevamo potpuno rasvetljavanje i krivično gonjenje – istakao je on.

2 COMMENTS

  1. nesrecom se prijatelju ne sprda, ali Jevreji nisu Srbi da cute, opekli se jednom pa se sad i svece place i reaguju, a vise je nego ocigledno povampirenje fasizma, ustase u Croaciji, balisti na Kosmetu, profasisti u Ukrajini, Nemackoj, evo sad i u Austriji, revizija istorije je uveliko u toku i snage mraka ne biraju sredstva za svoje pljackaske ciljeve. Samo Srbi cute i trpe, od `45. su strpani u tor sa zlikovcima pa planu engleske da zlikovci postanu zrtve uz propagandu o velikoj Srbiji, a sve vreme pod vlascu hrvata Tita, pa posle predsednistva opet samo sa jednim Srbinom i sedam `patuljaka` i sve vreme orkestar svira o hegemoniji Srba, i na kraju NATO brani sve ostale od Srba koji su genocidni, ali nista cudno od ljigavih engleza, to i jeste njihov domet mentalni, a sve srpske zrtve spakovase nacionalne drzave i proterase sve srbe sa vekovnih ognjista!? Jevreji ce znati da se nose sa revizijom i pokusajem ponavljanja fasizma, u to ne sumnjam.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here