Kompanija "Dunav osiguranje" a.d.o.
Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije "Dunav osiguranje"

Priprema vozila za bezbednu vožnju predstavlja jedan od imperativa sigurnosti u saobraćaju. I pored svih mera opreza, trenutak nepažnje može da dovede do nezgode.

Šta možemo da uradimo kako bi vožnja bila bezbedna, a automobil pripremljen za putovanja?

– Najsigurniji način da od nezgode zaštitite sebe i ostale učesnike u saobraćaju, ali i svoje vozilo, jeste da zaključite polisu auto-kasko osiguranja. Bez obzira na to da li ste akter ili samo učesnik u saobraćajnoj nezgodi, polisa auto-kasko osiguranja Kompanije “Dunav” omogućava vam da brzo nadoknadite štetu koja je nastala na tehnički ispravnom vozilu – izjavio je Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije “Dunav osiguranje”.

Kao vlasnik polise auto-kasko osiguranja Kompanije “Dunav”, možete zaštititi automobil od šteta nastalih u saobraćaju, od vremenskih nepogoda, od nezgoda izazvanih nepažnjom ili obešću trećih lica. Auto-kasko polisa “Dunav osiguranja” omogućava i ugovaranje pokrića za krađu vozila, kao i pokriće za vreme boravka u inostranstvu. Kombinovano auto-kasko osiguranje motornih vozila može se ugovoriti za nova i polovna motorna vozila. Tom polisom vozilo će biti osigurano za slučaj delimičnih šteta i totalne štete, kao i od krađe vozila, u zemlji i u inostranstvu.

– Novi propisi prilikom registracije doneli su strožu kontrolu tehničke ispravnosti vozila. U “Dunav autu”, našim klijentima omogućavamo da na jednom mestu obave tehnički pregled, ovlašćeni servis za popravku vozila, te da zaključe polisu auto-kasko osiguranja – dodao je Bojan Raičević.

U “Dunav autu” na jednom mestu obavlja se tehnički pregled, servis vozila i zaključuje polisa auto-kasko osiguranja

Prilikom ugovaranja polise auto-kasko osiguranja moguće je ostvariti i značajne pogodnosti, koji ovu vrstu osiguravajuće zaštite čine finansijski najisplativijim rešenjem. Višegodišnje zaključivanje polise auto-kasko osiguranja omogućava popust od 10%, dok se za plaćanje premije u celosti odobrava dodatni popust od 10% za fizička, odnosno do 15% za pravna lica.

Iz “Dunav osiguranja” poručuju da je moguće ugovoriti i plaćanje premije na rate. Dodatna pogodnost je da za svaku godinu bez prijavljenih šteta, prilikom obnove osiguranja, vlasnik vozila ostvaruje bonus od 10% do maksimalnih 50% od visine premije.

Više detalja o ovoj vrsti osiguranja može se dobiti besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije “Dunav osiguranje” na telefonski broj 0800 386 286 (samo za pozive iz Srbije), kao i slanjem onlajn zahteva za ponudu putem veb-sajta www.dunav.com.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here