Superstar TV
Prvi leteći srpski sitkom samo na MTEL TV-u

Serija “Aviondžije” izazvala je veliko interesovanje domaće publike, zbog toga ekipa koja realizuje seriju rešila je da publiku obraduje novim epizodama.

Gde su i šta rade vaši omiljeni likovi, saznajte samo na kanalu Superstar TV koji se u inostranstvu emituje ekskluzivno u okviru MTEL TV usluge.

Vaši omiljeni stjuardi i piloti su spremni za avanture i letove u nove gradove. Šta će se sve dešavati na tom letu? Ko će biti nezgodan putnik, a kome će ovo biti nezaboravna avantura, možete pogledati u trećem i četvrtom serijalu, u novih 48 epizoda koje donose zanimljiv i zabavan sadržaj.

Proverena ekipa glumaca među kojima su Duško Radović (direktor avio kompanije), Sofija Juričan, Marjan Todorović (Goran Goksi Živković, kopilot), Bojana Kovačević (Danica Dana Andrić, perserka), Mladen Sovilj, Dunja Stojanović, Teodora Bjelica (Anđela, direktorova ćerka), Ivan Đorđević, Marija Babić (Nina Radić, stjuardesa), sada dobija pojačanje iz celog regiona.

Publika će imati priliku da se upozna i sa novim likovima. Očekujte puno smeha, posadu kakvu do sada niste imali priliku da vidite, toliko uzbudljivu i drugačiju da ćete poželeti da letite sa njima i u realnosti.

Vreme emitovanja serije “Aviondžije” je radnim danima (od ponedeljka do petka) od 20 časova na Superstar TV kanalu koji je dostupan u svim MTEL TV paketima.

Prvu epizodu serije možete da pogledate već u četvrtak, 19. maja u 20 časova. Ne propustite priliku!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here