MN PRESS

Košarkaši Partizana Aleksa Avramović i Dušan Miletić rekli su da je rad sa trenerom Željkom Obradovićem sjajan, iako su treninzi naporni.

Aleksa Avramović je poručio da se na poziv Željka Obradovića ne odgovara odrično:

– Normalno je da na početku priprema bude teže i malo jače. Izlazimo iz dugih i napornih sezona, svakako je bilo dovoljno vremena za odmor. Što više napreduješ sad, kako na timskom, tako i na individualnom planu, bićeš spremniji za novu sezonu. Svi znamo ko je Željko Obradović. Sjajan trener, najpozitivniji su mi utisci. Kada se pričalo o mom potencijalnom dolasku u Partizan, saigrači iz reprezentacije su mi rekli: “Ako te Zeljko pozove, to je to – rekao je Avramović za klupsku televiziju.

Centar Miletić je dodao da su treninzi pravi put da se uđe u dobru formu, jer crno-bele očekuje jako teška sezona i veliki broj utakmica.

– Na meni je da se borim i dokazujem svakog dana. Da li će vredeti, to će trener proceniti i na osnovu toga videti da li mi je mesto ovde ili ne. Dok sam bio u Čacku, Željko nam je održao par treninga, tako da je osećaj sjajan. On je jedan od najboljih trenera u Evropi i stvarno je čast raditi sa njim, svaki trening mi dosta znači i tokom svakog treninga naucim nesto novo. Lepo iskustvo koje će mi pomoći u daljoj karijeri – rekao je Miletić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here