Avramovski najbolji u pobedi Zvezde!

0

 

Odlični Avramovski, Bosančić sposoban da oplemeni igru, ali bez dovoljno snage, dezorjentisani Onjilo, vrlo korektni Lazić, nekonkretni bočni igrač, mladi golman Manojlović koji je pokazao da bi mogao da bude snaga za budućnost… To su osnovni utisci sa provere kombinovanog tima Crvene zvezde protiv Krškog. Zvezda je savladala slovenačkog drugoligaša sa, ali je u igri srpskog šampiona bilo isuviše mnogo oscilacija – 2:0 (1:0).

 

Grmeo je Nenad Lalatović na svoje izabranike posle prvog poluvremena. Samo što su na početku susreta demonstrirali da su za klasu kvalitetniji od slovenačkog drugoligaša, momci koji se grčevito bore za minutažu spontno su počeli da smanjuju tempo, ostavivši mogućnost igračima Krškog da se istaknu. Dobar deo prvog poluvremena tako je prošao u vrlo, vrlo sporoj igri, bez i malo žara.
"Nema krvi u vama, ne vidim želju za pobedom", oglasio se Nenad Lalatović.

Pored gabaritnog sudije Anže Urbanča, koji je bio apsolutna atrakcija u Krškom, aplauze je zaslužio Makedonac Danijel Avramovski. Mladi vezista je poput Bogdana Planića debitovao golom za srpskog vicešampiona, poslavši otrovnu kilfu sa 25 metara u dalji ugao Marka Zalokara. Pored toga Avramovski se konstantno nudio, mekani pasovima levom nogom u prosor razigravao saigrače, I na momente demonstrirao da bi mogao da bude tajni adut Nenada Lalatovića.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here