Azar zadužio Čelzijevu desetku!

0

Branislav Ivanović i Eden Azar
 

Pari Sen Žermen je navodno nudio 75 miliona, Edenu Azaru godišnju platu od 15 miliona evra, ali… Roman Abramovič, iako je čovek koji nesumnjivo voli pare, nije baš od onih koji će početi da balavi na tolike nule. Čelsi je, naime, odbacio sve spekulacije o selidbi reprezentativca Belgije saopštivši da će Azar od sezone 2014/2015 nositi desetku Plavaca.

 

Do sada, na leđima mu je bio broj 17, a ta mala, simbolična promena nagnala je Azara da ostane lojalan klubu sa Stamforda.
"Veoma sam zadoovljan što ću nositi Čelzijevu desetku. To je moj omiljeni broj, koji sam nosio ka dečak u nacionalnom timu. Pritom, taj broj su proslavili i neki moji idoli iz detinjstva, kao što je Zinedin Zidan", rekao je Azar.

 

Podsetimo, Čelzijevu desetku je do zime nosio Huan Mata, pre njega tu čast je imao i Josi Benajun, a punu deceniju (od 2001. do 2011) i Džo Kol. Sada je teško breme odgovornosti na Azaru. Interesantno, Čelzi je objavio i da će svim navijačima koji su kupili Azarov dres za narednu sezonu, ali sa brojem 17 na leđima omogućiti zamenu bez doplate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here