Bačena bomba na dom Sandre Meljničenko?

0

Vladimir Ašanin (56), biznismen iz Obrenovca, tvrdi da je jedan od osumnjičenih za bacanje bombe na porodičnu kuću bivše modelsice Sandre Meljničenko. Tvrdi da ga je njen brat prevario
 

Prema Vladimirovim rečima, policajci su dan kasnije upali u njegovu kuću sa nalogom za pretres jer ga je, kako tvrdi, Sandrin brat prevario za stanove koje mu je platio pre više od tri godine.

 

– Bomba je je 13. februara bačena na Sandrinu kuću, tu gde joj majka i brat žive, tu su bila deca, džip, tako su mi rekli kada su me hapsili. Meni su pripadnici petog odeljenja upali u stan sa nalogom za pretres 14. februara. Video sam u nalogu za šta me terete, dopustio sam im da mi pretresu kuću, u kojoj nisu ništa našli. Zamolili su me da pođem s njima u stanicu, gde su mi uzeli DNK uzorak iz usta i ispitivali me. Kada sam pitao zašto sam osumnjičen za bacanje bombe na njihovu kuću, rekli su da je tako Milan rekao na saslušanju – priča Vladimir Ašanin i dodaje:

 

– Istog dana mi je Dimitrije Filaktov, direktor Milanove firme "Grafito vrtovi", slao preteće poruke jer misle da sam to uradio zbog toga što mi više od tri godine duguju više od 200.000 evra, koje nikako ne mogu da naplatim. Moji prijatelji, koji su advokati, rekli su mi da je Sandrin muž Andrej Meljničenko iste večeri kada je bačena bomba poslao avion po taštu i šuraka da ih prebaci u London i da je digao na noge čitav državni vrh Srbije i rusku ambasadu da se reši slučaj – priča Ašanin za "Alo".

 

Od policije i tužilaštva nije dobijena potvrda za ove navode.

 

Vladimir: Sandrin brat me je prevario za pet stanova!

Vladimir Ašanin tvrdi da je novac koji je zaradio u inostranstvu uložio u stanove koje je kupio od Milana Nikolića, brata popularne pevačice.
– Prvo sam kupio pet stanova od Milanove firme "Van Co", koje je on više puta prodao raličitim ljudima. Kako bih povratio novac, nalazio sam se sa njim i tadašnjim direktorom Dimitrijem Filaktovom, koji su mi obećali da će stvar rešiti otvaranjem nove firme "Grafito vrtovi". Zatim su mi dali ključeve od četiri stana u naselju Save Kovačevića koji su pod hipotekom zbog dugova. Od tada mi se Milan više ne javlja. U jednom trenutku se i Sandrin očuh Dragan uključio u priču i obećao da će rešiti problem.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here