Youtube
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović

Moderni džentlmen se nikada ne šiša “na keca”, ne pravi “tarzanku” i “čeroki” frizuru. Frizeri su nas ubeđivali da će ove godine mušakrci ponovo nositi šiške. Kakav promašaj. Od kada se pojavio na političkoj sceni Dritan Abazović nikog ne ostavlja ravnodušnim. Njegov izgled je ponovo u žižu interesovanja doneo bujnu mušku kosu.

View this post on Instagram

#dialogue Zajedno do rjesenja ?

A post shared by dr Dritan Abazovic (@dritanabazovic) on

Posle mnogo godina, pa i decenija “torture mašinice” Dritan je vratio u modu gustu kosu i klasičnu frizuru koja podjednako dobro izgleda uz odela, ali i sportski stajling.

Dakle, pored “frindž frizure” u kojoj su šiške u prvom planu, a pozadi je kosa kratko ošišana, mnogi su pomislili da će biti u trendu ako se ofarbaju u plavo i naprave “Sun Kised” frizuru.

View this post on Instagram

Cold Finland ??

A post shared by dr Dritan Abazovic (@dritanabazovic) on

Muškarci su se uželeli duže kose, što je izrodilo novu frizuru “kvif”. Prvi je poneo “kvif” frizuru Dejvid Bekam, a to je, praktično, vraćanje kose “na velika vrata”. Ubrzo se ponovo pojavila frizura “zalizana unazad”.

Sve ovo frizure su, ustvari, vodile kanajnovijem hitu u frizerskim salonima: “dritanki”. Bujna, talasasta kosa ne treba da se šiša mašinicom. Muškarac koji ima čime da se pohvali na glavi ponosno treba da nosi ovu frizuru, jer to ne mogu svi.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here